Om oss

Karlss.On ägs och drivs huvudsakligen av mig, Kate Karlsson och vid min sida har jag min make Oskar. Tillsammans har vi antagit oss utmaningen att leverera unika handgjorda barn- och inredningsprodukter till marknadens mest konkurrenskraftiga priser. För att klara denna utmaning har vi byggt upp en strategi som huvudsakligen bygger på att låga egna omkostnader skall resultera i de bästa priserna till våra kunder. Eftersom vår fysiska butik och lager är vårat hem har vi inga extra hyreskostnader. Vi använder oss bara av gratis marknadsföring via olika forum på internet och förlitar oss mycket på den klassiska djungeltrumman. För att samtidigt hålla hög kvalitet köper vi våra produkter direkt från mindre lokala producenter som är personligt selekterade av oss.

Pris och kvalitet är givetvis stora viktiga pusselbitar i en lyckad affärsverksamhet, men långt ifrån allt. God service och nöjda kunder är något vi på Karlss.On arbetar mycket hårt med. Vi lyssnar alltid på våra kunder och försöker alltid att tillgodose eventuella önskemål. Att våra kunder är nöjda är av största vikt för oss då djungeltrumman är vår främsta marknadsföring.

Utöver låga priser, hög kvalitet och god service försöker vi också tänka miljömedvetet och ekologiskt. Många av våra produkter är ekologiskt framtagna. Våra transporter från leverantörer och ut till kunder samfraktas alltid i så god utsträckning som möjligt. Vi använder oss ej av mer packmaterial än det som är nödvändigt för att garantera säkra leveranser av våra produkter.

Ett köp hos oss är snällt mot plånboken, miljön och vår hälsa.